Foto-expositie ‘IJsvis en Oostenwind’ van 6 juli tot en met 15 september

Deze zomer exposeer ik samen met beeldend kunstenaar Saskia Boelsums in de Grote Kerk in Emmen. De titel van de expositie is ‘IJsvis en Oostenwind’. Naast fine art werken ook een selectie van documentair werk te zien zijn van de verschillende reizen die ik maakte naar Venetië, waarin het (over-)leven in een openluchtmuseum in beeld is gebracht.

De expositie loopt van 6 juli tot en met 15 september. De expositie wordt geopend op zondag 5 juli om 15.30 uur door wethouder gemeente Emmen Bouke Durk Wilms, gevolgd door een optreden van taalwever Egbert Hovenkamp II en een kort programma met pianomuziek van John Cage door pianist Marijke de Gruil.

This entry was posted in Geen categorie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*